Pengikut Blog Ayie

Sabtu, 7 Januari 2012

BUNOHAN THE MOVIE

Assalamulaikum. Berita yang menggembirakan aku dan semua penonton filem yang tak sabar-sabar menanti kemunculan movie ini di pawagan-pawagan di seluruh Malaysia pada 8 MAC 2012. Dah tak lama tue. Kenapa aku excited sangat nak tengok movie nie kerana pelakonnya ke??Tak juga. Yang pelakon cerita ini aku letak nom  2 dan yang paling penting kerana judul movie ini asal daripada nama kampung aku KAMPUNG BUNOHAN, TUMPAT, KELANTAN. Lagipun movie ini telah menjadikan kampung aku sebagai lokasi penggambaran. Paling best aku suka tengok jalan cerita ini lain daripada yang lain. Jika dibandingkan movie sebelum ini lebih kepada konflik cinta. Yang ini lebih kepada konflik keluarga (adik-beradik). Cerita ini lebih kepada aksi tomoi atau pergaduhan. Baru aku jumpa movie yang benar-benar tonjolkan aspek seperti ini macam dalam movie ini lebih kepada aksi tomoi. Ok, setakat ini sahaja entry kali ini. Kalau ada apa-apa yang menarik tentang movie ini aku akan update. Ingat 8 MAC 2012..



AYIE PUTRA berkata-kata: Semoga movie ini setanding kutipan Ombak Rindu..

5 ulasan:

  1. owhh kt kg awk yew....syok la 2...x sbr nk tgk jugak kwsn tmpt awk...

    BalasPadam
  2. Sedapla..ceritanya lbh kpd pergaduhan..tomoi

    BalasPadam